Priser
Inga minimibelopp tillämpas för en order.
Alla priser i butiken anges i SEK inlusive moms, med reservation för eventuella tryckfel.

Expeditionsavgift
Vi tillämpar en fast avgift för expedition på 35:- där även frakten ingår.

Fraktkostnader visas tydligt i kassan.

För leveranser till EU-länder samt Norge tillkommer en fraktavgift om upp till 75:- (inkl moms).

Leveranstider
Alla ordrar behandlas normalt samma dag som din order läggs. Leveranstiden är ca 1-3 vardagar för brev (små paket) och 1-4 dagar för paket. Vårat mål är att leveransen ska nå er snabbast möjligt.

Restnoterade/slutsålda varor
Om en produkt skulle vara slut trots att din beställning har kunnat genomföras så kontaktar vi er. Vi ändrar din order enligt dina önskemål och kan skicka en ersättningsprodukter om skillnaderna är små eller ej betydande.

Returrätt
Är du inte nöjd med din vara så har du 14 dagars returrätt. Produkterna som returneras måste vara i nyskick och ej öppnade. Ta kontakt med oss innan du returnerar en vara så hjälper vi dig så att returen blir så smidig som möjligt. Returfrakten står du som kund för om vi inte har avtalat något annat. Du kontaktar oss via info@mayfly.se innan du returnerar din produkt.

Är det så att en vara är defekt/trasig så skickar du ett mail till info@mayfly.se så hjälper vi dig vidare där.

Garanti
Vi följer konsumentköplagen om inget annat anges

GDPR

Övrigt
Vi kan tyvärr inte garantera att samtliga bilder återger produkternas utseende och färg exakt.

Text från våra leverantörer förkommer på engelska under produkterna. Vår avsikt är att visa text på svenska för samtliga av våra produkter men fram tills dess så finns det färger och text på engelska. Om det skulle behövas en översättare så rekommenderar vi Google's översättare.   

På vissa produkt bilder visas flera produkter eller färger. Du beställer dock bara en om inget annat anges. Bilderna är för att ge en så bra bild av produkterna som möjligt. 

 

Vi tillämpar följande betalalternativ:

Payson
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Med Payson kan du använda både betalkort och Internetbank eller tidigare innestående medel. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar.

Läs mer om Payson här: www.payson.se.

Payson är ett snabbt och lätt betalningsätt, betalningen bekräftas omgående och ordern kan skickas snabbt.

Förskottsbetalning
Du betalar och vi packar din order som sedan skickas när den syns på vårat konto, betalning sker till vårat bankgironummer.

Swish

Vi använder oss av tjänsten företagswish.

nr. 1233452661

Betalningspåminnelse
För fakturor som ej har betalats i tid påförs en påminnelseavgift om 69:- och du har då 14 dagar på dig att betala påminnelsen, betalas ej en andra påminnelse så skickas ärendet vidare till vår samarbetspartner Inkassogram som tar över ärendet och vidarebefodrar till Kronofogden vid behov.

Person- och adressuppgifter / GDPR
När du handlar av oss så godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna expediera din order. De person- och adressuppgifter du anger vid order används endast för att kunna expediera din order. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part (enbart vid betalningspåminnelse).

Vi följer datainspektiones riktlinjer för insamling av personuppgifter. Genom köp godkänner du lagring av dina uppgifter för att kunna fullfölja din beställning.

https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/

Skulle du efter beställning vilja bli borttagen ur vårt kundregister så mailar du oss på info@mayfly.se.


Var noga med att fylla i alla fälten korrekt i orderformuläret vid ordertillfället så att vi kan kontakta dig om det behövs.

Socialamedier 

Ni hittar oss på facebook: MayFly.se

Instagram Mayfly_se där använder vi använder oss av #mayfly_se en hashtag du gärna får använda dig av för att få med oss i dina bilder.

Följ oss gärna där. 

Tillagd i varukorgen